Cari Duit Senang !  

Posted by Blogger


KENAPA PILIH CASH88? BAGI YANG MASIH BELUM TAHU, SILA BACA…

CASH88 KINI MENJADI SUMBER UTAMA SAYA MENJANA WANG TANPA MODAL.
RAHSIA CASH88: Ramai Yang Join Tapi Tak Tahu Pasal Ni. Ruginya…
ANDA HANYA PERLU MENCARI 10 ORANG SAHAJA.

Jika anda ajak 10 orang kawan anda untuk level 1, anda akan dapat
RM6.40.
Dan jika anda ajak 100 orang kawan untuk level 2, anda akan dapat
RM64.00.
Dan jika anda ajak 1000 orang kawan untuk level 3, anda akan dapat
RM640.00.
Dan jika anda ajak 10000 orang kawan untuk level 4, anda akan dapat
RM6400.00.
Anda dah boleh dapat RM7123.20 sehari bila anda sampai ke level 4.
MUDAH kan.
BEGITULAH SETERUSNYA…
Halal dan bukan Skim Cepat Kaya dan bukan Internet investment.
PALING SENANG DAPAT CASH…
TAK PERLU TRANSFER ATAU WITHDRAW E WALLET…
TERUS DAPAT TUNAI DI BANK ANDA…

Memperkenalkan satu program tempatan “KLIK & BACA IKLAN” berbayar. Program ini telah bertapak di Malaysia sejak 2003, namun popularitinya agak perlahan kerana “mindset” orang-orang kita yang memang suka KAYA cepat… Oleh itu SKIM CEPAT KAYA merupakan paling popular. Namun tahun 2005 membuka mata orang-orang kita dengan kehadiran program KLIK dan BAYAR dari negara barat. Program-program itu biasanya mengenakan bayaran pendaftaran dan pulangan dibayar melalui PayPal/Cek. Kini CASH88 merupakan pertama di Malaysia yg menyediakan bayaran TUNAI terus ke akaun bank anda. Bayaran dibuat pada setiap awal bulan dan tempoh transasi ke akaun anda memakan masa 7 hari berkerja. Bank yang tersenarai buat masa ini ialah:

Affin Bank, Ambank, Bank Rakyat, BCB Bank, BSN, Citibank, Eon Bank, Hong Leong Bank, HSBC, Maybank (Pilihan orang ramai), OCBC Bank, Public Bank & RHB Bank.

CASH88 setakat ini berjaya mendapat 65 sponsor dan iklan-iklan sponsor inilah yang kita perlu KLIK setiap hari (jumlah sponsor akan bertambah dari masa kesemasa). Setakat ini CASH88 telah mendapat sponsor dari semua akhbar tempatan, MAS, Air Asia, semua bank yang tersenarai di atas, Yahoo, Google, MSN, dan beberapa buah hotel ternama di Malaysia. Setiap kali anda KLIK iklan (samada anda BACA ataupun tidak) akan diberi 20 point bersamaan dengan RM0.20. Satu iklan anda hanya boleh KLIK sekali sahaja sehari. Maksudnya, sehari anda akan dapat lebih kurang 1320 point. Bayangkan sebulan…

Ada unsur RIBA? Tidak sama sekali. RIBA muncul hanya bila anda dijanjikan pendapatan tetap setiap bulan walaupun tanpa berbuat sesuatu…Tapi kami di CASH88 tidak akan membayar anda apa-apa pun jika anda tidak RAJIN klik iklan dilaman web kami setiap hari…
Macammana CASH88 bayar anda? Setiap sponsor kami akan memberi anda komisyen setiap kali anda membaca iklan mereka kerana anda merupakan pelanggan berpotensi mereka… Ya lah sekurang-kurangnya anda tahu produk terbaru mereka dan hebahkan pula kepada 10 rakan anda yang lain… Bisnes mereka akan terkenal secara tidak langsung… Mereka memilih CASH88 untuk pengiklanan mereka kerana papan iklan kami murah (sila rujuk laman web utk harga satu ruang iklan) dan juga kami sudah mempunyai ahli berdaftar seramai lebih 60,000 orang… dan mereka meluangkan masa 20 minit sehari untuk KLIK iklan di CASH88.

RUGI ke kalau tak sertai? Tak rugi…

RUGI ke kalau sertai? Tak rugi tapi UNTUNG!

Pendaftaran hanya PERCUMA sahaja, lengkapkan borang pendaftaran, dan anda boleh mula klik setiap hari… Jangan lupa daftarkan sanak saudara, adik beradik anda sekali kerana INGAT… POINT yang anda dapat setiap kali anda KLIK iklan hanya boleh ditunaikan kepada RM bila ada 10 orang join dengan anda…

SAYA dah 3 minggu KLIK, tak dapat duit pun?

POINT anda hanya akan dipaparkan di laman web anda itu dalam bentuk RM setelah sebulan, anda boleh tukar ke RM setiap hujung bulan… maksudnya seminggu setelah tuntutan dibuat, anda akan dapat duit tu terus ke akaun bank yang anda isikan dlm borang daftar… dan sebagaimana yang saya nyatakan di atas, anda mesti daftarkan sekurang-kurangnya 10 orang dibawah anda…

MACAMMANA NAK MULA?

Anda ikut langkah-langkah yang saya dah ‘translate’ dalam Bahasa Melayu bagi menyenangkan anda kerana bahasa mereka guna tu berbelit sikit… padahal langkahnya mudah saja. Okay! tak nak buang masa lagi… Mari saya tunjukkan langkah-langkahnya:

CARA-CARA NAK DAFTAR? Caranya mudah saja…

1. Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada browser
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=910811065227
2. Klik pada ‘Join’ (Sebelah kanan website tu).

3. Taip alamat email anda. Nanti mereka akan hantar pada email anda
untuk pengesahan.

4. Tutup (Close) laman tu.

5. Selepas itu lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan ni “cash88.com“. Sign up ‘URL’ dan ‘Click’.

6. Lepas tu, akan keluar laman cash88.com yang mula2 anda taip alamat email anda tu.

7. Klik pada ‘Sign Up’.

8. Isi borang yang disediakan. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang anda mahu duit anda dimasukkan, samada BCB (CIMB) ke, Maybank ke, pilih mengikut kehendak anda.

9. Lepas isi borang, klik pada ‘Sign Up’.

10. Lepas itu ‘login’ pada web cash88.com, Masukkan Username dengan
Password yang anda tulis dalam borang tadi.

11. Seterusnya, klik pada ‘paid2click ads’

12. Di situ terdapat ‘categories’. Klik pada ‘categories’ tersebut. Setiap 1 link anda klik, account anda akan bertambah 20 point. Untuk klik banner, tunggu sampai habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja).

13. Klik sampai habis. Klik balik pada ‘paid2click ads’ untuk ke ‘categories’ yang lain pulak.

14. Klik kat ‘My Earnings’. Tengoklah berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada banner. SENANG KAN !

15. Untuk tambah duit anda dalam ‘account’ tu, anda hanya jemput rakan-rakan anda dengan langkah pertama anda masuk tadi? Hanya taip mereka punya email ataupun anda copy / paste saja email ni.

16. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang mereka hantar ke
email anda atau pun buka terus akaun anda yang dah berdaftar dengan cash88.com dan untuk buka akaun, klik pada ‘login’ dan masukkan username dan password anda sebelum ni. Kemudian klik kat “Your Inbox” dan klik setiap iklan yang tersenarai di situ. Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 20 saat. Lepas tu baru tutup dan buka iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point yang boleh ditukar nanti.

Jangan risau ni bukan penipuan… saya tak tipu ! Duit yang anda dapat ni juga HALAL… Ini atas usaha anda nak dapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 cash88.com, jadi cash88.com bagilah KOMISEN pada anda. Di sini ‘JUST SURF WEBSITE’ anda,.. kira TOLONG PROMOTE barang2 mereka lah dan anda dapat komisen. Macam itulah caranya…

Faham betul-betul ya… cash88.com AKAN BAYAR ANDA.
Anda sign up lah dulu… nanti anda akan tahu kelebihan yang ada dalam
cash88.com ni…

PERINGATAN KEPADA YANG BERAGAMA ISLAM !
Kalau anda nak duit tu halal… anda DILARANG main lotto yang ada di dalam ‘website’ tu… tepuk dada tanya iman…

Jangan bimbang! Sesiapa sahaja akan join kita sebab program ini percuma! Pendapatan bergantung kepada KERAJINAN anda KLIK iklan-iklan di cash88.


SELAMAT MENCUBA DAN BERJAYA !

This entry was posted on Friday, April 10, 2009 at 1:03 AM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 comments

asalkan dpt 10 downline pn da cukup kan nk dpt income tu? da dpt 10 just click2 advertisement kan?

June 29, 2010 at 12:45 AM

cm prnh join jer bnda nie dlu..tp nme pew nth...care dye sma jer...bt2..tp xdpt duit pn...klu yg nie..xtau r...juz trying..

December 21, 2010 at 7:29 PM

sy dh daftar 10email di bawah sy..knp xdew tlis apa2 pom kt level 1...ermm xfaham lg ni...tlg bantu

February 6, 2011 at 12:26 AM

Post a Comment