Buku baru !!!  

Posted by Blogger


MIKHAIL

MIKHAIL – bukan sekadar sebuah nama. Selama 16 tahun menjadi pelarian di perantauan, dia muncul semula memburu mangsa-mangsanya. Mikhail membunuh kerana dendam lama. Sewaktu usia remaja, keluarganya telah ditembak mati. Mikhail telah diselamatkan Dickens, seorang lelaki Amerika Syarikat yang juga merupakan rakan niaga ayahnya, Tuan Sadon. Dickens melatih Mikhail menjadi seorang pembunuh profesional untuk membela kematian keluarga.

Dalam pada itu, Mikhail juga menghidapi sejenis penyakit paranormal. Apabila retina matanya terkena cahaya matahari atau silauan lampu yang terang lagi tajam, dia akan berada dalam satu dimensi yang tidak diketahui. Kadangkala dia terperangkap antara dua dimensi – fantasi dan realiti. Akibatnya, Mikhail sukar membezakan mana yang benar.

RAMLEE AWANG MURSHID menampilkan novel MIKHAIL sebagai satu agenda yang dipengaruhi wang bertunjangkan kuasa. Wang serta kuasa dijadikan sandaran sebagai satu simbol kejahatan. Mereka yang enggan bekerjasama akan dijatuhkan hukuman mati. Mikhail pula adalah alat kepada misi pembunuhan itu. Saspens dan penuh emosi!

Penuh Dengan Misteri yang memerlukan Akal untuk berfikir dan bukan Otak !

This entry was posted on Friday, April 3, 2009 at 7:40 PM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comments

salam..
ohh, biasanya kalau novel karangan Ramlee Awang Murshid, mesti gempak kan..
dah banyak baca novel dia..
ni rasa nak beli nih..
cuma duit tak brapa nak ade..
hehehe..

April 3, 2009 at 7:49 PM

beli tak rugi pun
gempak sangat

April 3, 2009 at 8:03 PM

Post a Comment